Urin aften live på webcam

Hejsa frækkerter
Sådan iaftes gik super, jeg hpber I havde en ligeså god aften som mig og dem på chatten :)
Jeg tissede gennem mine strømpebukser ned i et glas ‘SF* frækt for dem der er til det….og Erik kontaktede mig lige efter om jeg ville sende ham strømpebukserne  hihi så jeg var på posthuset imorges , god fornøjelse med dem frække :)Jeg har lagt streamingarkivet fra iaftes ud til dem der vil se det eller se aftenen på live cam , jeg mister desværre ei kvaliteten nåpr jeg encoder dem i forhold til original streamingfilen der komemr fra camet, men jeg må se om jeg kan finde et andet program for det er jo ærgeligt, men da til at overleve, frækt er det jo alligevel :)
SE MIN URIN VIDEO PÅ WEBCAM HER
pipi en webcam avec amatrice
Knuser Anette – urinsex fan :)

5 thoughts to “Urin aften live på webcam”

  1. kære anette.jeg vil gerne indspille en pervers urin film,sammen med dig,du har en smuk og skøn fisse,vil gerne drikke dine fissesafter,jeg syntes også om dit skønne liderlige røvhul,det vil jeg gerne have min næse langt op i.er du til extremt pervers facssitting,vil snuse til dit fisende røvhul,drikke din urin,og slikke dit røvhul rent efter brug.vil du ikke hjælpe.?lillebror

  2. jeg tænder på ekstremt perverst sex.som at snuse til pigers,kvinders,eller dit skønne røvhul.og så indsnuse din liderlige tarmluft.og bagefter slikke dit røvhul før du skal skide.mens du sidder og skider.og efter du er færdig med at skide,vil også gerne prøve at slikke din fisse ren for din mensturations-blod.vil du kke kontakte mig hilsen lillebror,please sig nu ja og mød mid

  3. Frisk på at møde en jysk fyr på 35 der gerne vil tilfredsstille dig og omvendt? Kan tilbyde mere end du regner med ;)

  4. Men du tør jo nok ikke hehe at møde en blond fyr på 35 der kan komme mere end 3 gange på under en time og mere til :-P vil gerne druknes i dine safter fra top til tå og tage dig bagfra i røven mens din kæreste kigger på ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *