under desk cam

Jeg håber meget, at I nød mit under desk cam imorges hvor jeg, som så tit, blev kneppet af Pierres dejlige pik i close up for jer *SF*
I er en del der følger med på mit under desh cam i løbet af dagen når jeg sidder og arbejder ved min PC med min altid glatte mis jeg tit får lyst til at pille lidt ved…eller Pierre kommer forbi og kan ikke holde fingrene for sig selv *SF*

Imorges var den meget liderlig den våde fisse og Pierre hentede min mega vibrator til den, hvorefter jeg suttede hans ik og han endte med at kneppe min fisse*SF*
Jeg nåede lige at optage lidt til dem af jer der ikke var med live, så kan du enten ærgre dig over du ikke fik set med eller glæde dig over at du kan se lidt her på bloggen og kigge med næste gang :)

HEr er videoklippet til jer :) Det er ikke så god kvalitet som det du kan se på live camet, men jeg fik det vist komprimeret lidt forkert, eller også gjorde programmet, men det er jo kun teknik :) her er vi mere til SEX :)

Her er klippet fra mit PUSSYCAM

[jwplayer mediaid=”2443″]

Iaften skal jeg tidligt iseng og kneppes *SF* du kan selvfølgelig se med live på cams og jeg tager også chatten med for dem der har lyst til at kigge ind
Vi ses kl 22 i min seng *SF*

Knuser
Anette – 4 dage til Nataly

under desk cam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *