udflugt i parken med et medlem

spandauer2
Hejsa
Som I kan se på mit feriecam (nummer 2 i menuen) er jeg stadig på ferie et par dage endnu, jeg kommer hjem på tirsdag den 1 september først på aftenen.
Mit cam er online hele dagen, men jeg er mest synlig på det om aftenen, da jeg er ptaget af at være ude i løbet af dagen og besøge lidt venner, sammen med familie osv hvad man nu bare laver i sin ferie, man sidder ikke kontant foran sin PC i et værelse, så kunne man jo for den sags skyld ligeså godt blive derhjemme.
Men vi har da haft et par frække aftener denne uge med nogle pikke der har spillet den af for mig på cam inde på chatten mens jeg har onaneret og I har tilmed set min fisse i close up :)

På søndag skal jeg igen mødes med et medlem af siden…ligesom sidste søndag du kan læse om her. Vi skal mødes i en park i byen, han har en fantasi om at tage noget frække billeder og gå lidt rundt offentligt iført oget frækt dametøj med noget megafrækt dameundetøj, og evt tage nogle kun i undertøj….meeen han har ikke rigtig turde få gjort noget ved det indtil nu, så jeg har lovet at jeg skal hjælpe ham med at tage springet. Jeg er jo ret vant til at dominere så jeg er sikkr på jeg nok skal få ham overtalt og han ikke tør skuffe mig….altså hvis han da tør møde op, I ved nok at det er der altså aldrig ingen garanti for, da jeg jo ikke betaler folk som ham for atmøde mig ! Jeg sender livecam fra parken og det tænder ham at vide at der er mange der kigger med bag deres skærm, vi sal mødes kl 13.
Han skal ogsp tage lidt frække exhib billeder af mig i parken…da jeg klarer det selv indtil nu, lige bortset fra sidste søndag hvor min slave tog et par stykker. men meget rart hvis jeg lige kan få nogle gode frække nøgenbilleder fra parken med hjem :)

A propos billeder så prøve jeg at tage lidt til jer hver anden eller tredje dag, lidt bare patter for det meste på lidt sexede billeder som her hvor hjeg har fået mig en dejlig dansk spandauer. uha ja der er altid noget man savner når man bor i udlandet.
Kanelsnegle er egentligt min yndlings wienerbrød, meeen de laver ikke med hvid glasur mere, og det skal den absolut være ! Åhh altså blev så skufet at jeg købte en spandauer istedet lol
spandauer1

Jeg har også tænkt på en lille tur på cykel nøgen i skoven med mit goprocam, det kunne der også blive en fed video ud af…meeen min cykel er punkteret og jeg er ikke sikker på jeg har tid til at få den lappet, så er muligt det bliver skrevet på listen til næste års aktiviteter, vi får se, jeg gør helt sikkert hvad jeg kan :)

Jeg har lagt et ny video online til jer hvor vi knepper på stranden med mit GoPro , rigtig fræk lille video i Full HD optaget i 2,7k rigtig god kvalitet.
Så ha jeg også lagt lidt nye billeder ud til jer med et par dansende hænder :)

nyd dem de sidste par dage inden jeg komemr hjem igen på tirsdag :)

Knuser Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *