trekantssex i køkkenet

Hejsa, så har jeg lige lagt en ny video ud til jer, det er 20 minuters HD sexvideo hvor Pierre og jeg knepper med Elektra i køkkenet. Vi sutter ham godt stiv hvorefter han knepper os, den ene efter den anden og ender med at komme i munden på os hummm

TREKANTSVIDEO I KØKKENET HER.

Imorgen torsdag måske analaften på progarmmet, jeg har en idee til en fræk video som en inde på cahtten har spurgt efter :) så se med på streamingcamet der sender direkte live med lyd ud fra vores hotte soveværelse, som sad du på sengekanten lige ved siden af os.

Lørdag aften kommer naboen og bliver kneppet af Pierre, hun tager naturligvis sin mand med der er mest til voyeur, han rører ikke rigtig andre, kan bare godt lide at se sin kone blive kneppet, og det er da osse helt ok..jeg kan godt låne Pierres pik ud engang imellem hehe…synes nu det er sket ret oftepåd et sidste, jeg skal måske til at leje den ud hehe
De tager en fyr med så hun kan få tre pikke, jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal lave om jeg skal være med, eller lave noget pigesex med hende eller om hun bare vil styre det show alene …så kan jeg da altid tage lidt billeder og lave noget video….
Men helt sikkert en aften at følge ælive på vores streamingcam med lyd.
Knuser
Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *