trekantsex livecam iaften med to pikke

Hejsa, idag har jeg trekantsex livecam med to pikke til jer
Fordi mureren kommer nemlig igen, han er ved at lave noget i en lejlighed ikke så langt herfra og istedet for at køre de 80 km hjem iaften, sover han hos os.
Igår vidste jeg jo han kom heropad så jeg sendte en sms til ham ret sent og spurgte om han regnede med at sove hos os…han svarede ja hvis han måtte
Så skrev ja “ja hvis din pik betaler for værelset”
han grinte og svarede at den er klar til det hele :)

trekantsex livecam

Uhmmm bliver dejligt for det er næsten en måned siden har var her sidst, jeg kan godt lide at kneppe med ham…meeen kan også vildt godt lide, at sutte dem begge to mens mjeg kigger dem op i øjnene. Jan plejer bare at komme ret hurtigt når jeg sutter ham.
Nå men iaften kommer han i hvert fald, så skal han lige oå til min nabo..ja hende Pierre har kneppet nogle gange, hun vil have fjernet sin pool fra terrassen, så det skal han se på. Han får sikkert set på noget mere end poolen for hun har nogle megapatter der altid sidder helt oppe og er ved at poppe ud…idag sendte jeg en besked til hende og sagde at han knepper godt, så spurgte hun om hun måtte låne ham haha

Når han engang kommer tilbage fra naboen, har jeg tænkt mig, at vi skal have lidt at spise og hyggesnakke lidt før vi skal ind på sofaen og hygge videre. Der skal jeg jo smage deres to dejlige pikke i trekantsex på livecam hvor du kigegr med selvfølgelig.
Jeg sætter streamingcamet op nede i stuen, med lyd, det er ligesom hvis du sad i sofaen sammen med os og kiggede på mens du drak et glas whisky med stiv pik i bukserne….åhhh hvor vildt frækt.

trekantsex i en uge sammen med mureren

Planen er jo en trio, meeeen jeg går og tænker på, at jeg faktsik også ville synes at det var vildt frækt hvis jeg bare havde sex med mureren og Pierre sad på sofaen og lånte sin “utro kone” ud til en ven….jeg tror nu ikke Piere kan holde til BARE at sidde der og kigge på, han vil helt sikkert tage sin pik frem og begynde at spille for mig.
Og jeg vil helt sikkert, når mureren knepper mid med sin stive pik i doggystyle, kaste mig over Pierres dejlige pik for at få også munden fydt ud.

Her er lidt fra i sommer da han var her og mure for os i stuen, ja man skal vel forkæle sine håndværkere lidt når de nu står og arbejder så hårdt ikke ?
Tjaaa det manglede da bare, håber din kone også værdsætter jeres håndværkere og forkæler dem lidt
eller er du selv håndværker og får den rette behandling når du er ude hos private ?

og se billederne her
mureren knepper mig

Jeg har ingen helt nye ukendte billeder med ham, men der er da nogle stykker her fra i sommers da han kneppede mig over en hel uge mens vi lavede stuen om. Uhmmm han er altid ret udholdende, det må jo være fordi han er vant til fysisk arbejde hele dagen, han kan i hvert fald kneppe i laaang tid…længere tid end de fleste andre jeg har prøvet.
Undtagen når jeg sutter ham, så kommer han for det meste ret hurtigt.

Jeg kan nemlig også godt lide at sutte begge deres pike på en gang og kigge op i ansigtet på dem og se dem nyde det…..så lad os se hvad hans sexhumør er til iaften, blowjob eller kneppe..
Forresten håber jeg da også han sover her fredag aften med, så det kan blive til noget mere…og så er der jo den pool de skal have lavet deroppe, håber de får de gjort hurtigt.

trekantsex i sommers med en fyr

Hvad med dig, inviterer du også en venhjem engang iellem og knepper din kone ? For at se hende få en anden pik end din ? Eller er du jaloux ? Nej det er du forhåbentlig ikke :)
Ville det tænde dig ?
Er din kone med på at lege den “utro hustru” eller har du overhovedet talt med hende om det ?
Fortæl mig om det, hvad du fantaserer om I laver sammen

kneppet af 2 pikke

Sådan, til dem af jer der vil se trekantsex livecam iaften , til dem af jer der ikke kan være med direkte, optager jeg aftenen og lægger den ind på webcam chatten så den kan ses der imorgen formiddag :)

SE HER FOR AT FØLGE MINE 9 LIVECAMS 24H OGSÅ IAFTEN :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *