Trekant uge på mine livecams

Hejsa

Jeg håber du har fulgt med i denne trekant uge på mine livecams med mureren der er ved at lave vores stue om.
Han var her allerede nogle dage sidste uge hvor han kneppede mig, så har han været her det meste af denne uge hvor jeg har suttet pik på dem og har lavet kneppe trekant

Har du lyst til at se videoerne ?

Jeg har lagt i forgårs aftes trekant inde fra soveværelset ud som arkiv inde på chatten, du kan se optagelsen fra mit mobile spycam med lyd der stod lige ved sden af sengen. Arkiverne ligger nede i højre hjørne på chatten, der er en hel liste du kan gå i gang med at se mens du venter på livesex på cams :)

Iaften fredag har Pierre igen lovet mureren at han kan få lov til at kneppe mig, få suttet pik, spille pik ud over mig…..det bliver frækt at se hvad der skal ske på video iaften, jeg tror jeg vil optage det med mit goåpro så jeg er sikker på at vi alle tre er med på camet.
Det bliver sikkert i soveværelset så du kan følge med på 3 cams, 2 i soveværelset i streaming samt det mobile cam.

Her er et par billeder fra forleden aften i sengen du kan se som optagelse inde på chatten.
Nyd aftenen sammen med mig :)

SE MINE 24TIMERS LIVECAMS HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *