sexudflugt i det grønne

Hejsa

Jeg er stadig på ferie, men I kan følge mig på mit livestream fra siden, specielt om aftenen er jeg mest synlig på cam og chatten :)

Forleden var jeg, som jeg fortalte jer, på en lille sexudflugt sammen med en af mine slaver.
Han samlede mig op ved kirken kl 13, han blev lidt forsinket pga kø på motorvejen, så jeg fik tiden til at gå med at snuppe et par selfies med kirken.
eglise
Vi kørte derefter mod Middelfart hvor der ligger en rasteplads (Middelfart Stib afkørslen lige på den anden side af broen og derefter ind til højre) parkerer man ovre et et hjørne er der en sti ind til skoven og det er derinde der sker frække ting og sager. Da vi parerede holdt der 4 biler, der kom hurtigt et par mænd ud fra skoven og satte sig ind i de to af blerne og kørte væk, der sad stadig en og ventede i bilen 2 pladser fra os.
Vi skulle jo skifte tøj, meeen min slave turde ikke mens ham manden var der…skidt med det, det turde jeg da, til stor glæde for den fyr :) Jeg gav min slave videokameraet, stod ud af bilen og gav mig til at iføre mig netstrømper, megakorte cowboyshorts og en gennemsigtig top, så var jeg klar til at trække ham en tur i skoven.
Bi kørte derefter ned under Lillebæltsbroen for at han også kunne skifte tøj, til et par stramme jeans med hul til pik og nosser, et par jeg havde fpet ham til at klippe før vi mådtes allerede…frækt :)
rasteplads6

rasteplads7
Fyren kørte efter os, men derefter mistede vi ham desværre.
Vi kørte tilbage til skoven og gik ind, 5 min efter kom den første fyr, han var ret så vildt liderlig og jeg beordrede slaven til at bede ham om at få lov til at sutte pik på ham…slaven fik derefter voldtaget sin mund og han kom hurtigt i munden på ham. Slaven sagde “Tak for pik”
rasteplads2
Videre til næste fyr der stod ca 20 meter væk, jeg gik hen og spurgte ham, om han kunne levere pik til min slave. igen en suttetur, der tog lidt længere tid, men han suttede kom der yderligere 2 pikke der luntede rundt og holdt øje med os. Igen sagde slaven “Tak for pik” til den nydelige herre der havde lånt sin pik ud og han bekræftede at slaven var god til at sutte.

Vi gik videre på vores piksutterrunde og fandt en yngre fyr med store fyldte nosser, en omkråret en, det var første gang min slave smagte sådan en fyr. Imens slaven suttede kom der flere og dlere mænd, de stod i ring omkring og ventede på at det blev deres tur…eller de kiggede bare på…eller onanerede længere inde i skoven mens de kiggede på showet.
rasteplads1
5 Pikke blev det til han fik tømt på rastepladsen før vi kørte videre for at besøge en ny rasteplads lige vest for Kolding. Vi fandt den desværre ikke :(
Almind Hule skulle det være, hvis der er nogen der kender den.
Så kørte vi til Lunderskov, heller ingen held der, og endelig var vi ved Hylkedal for lige at tjekke det, men heller ingen, det er nok mere om aftenne da der ligger tank og hele molevitten, men vi var da ude at gå en lille tur i vores munderinger haha slaven med pikken dinglende ude af bukserne…….ups værre end prins gylp :D

På vej hjem i bilen skiftede jeg tøj tilbage til noget mere anstændigt jeg kunne stå ud af bilen i ved kirken haha
en bil kørte forbi og smilede sådan da jeg tog slavens stive pik i hånden :)
rasteplads3
Dejlig fræk dag :) På søndag har jeg igen en aftale med en slave, men er ikke sikker på om han tør dukke op, kender ham ikke så godt som ham fra i søndags og han har brændt mig af før.

One thought to “sexudflugt i det grønne”

  1. Hej det lyder hel vild frægt kunne rigtig godt tænke mig det samme vis jeg må være din slave og du filmer mig på tastepladserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *