sexet pizzalevering på voyeur livecam

sexet pizzalevering

Hejsa, idag poster jeg en fræk video som jeg lavede med mit livecam herhjemme en dag jeg bestilte pizzaer sammen med et par veninder. Vi fik denne her sjove ide fordi jeg et par gange har modtaget pizza nøgen eller åbnet for rromservice nøgen på hoteller hvor I har kunnet se med på direkte cam (som vi altid har med os når vi eovernatter på hotel)

sexet pizzalevering

Denne her gang var vi tre veninder og vi besluttede at give pizzadrengen alletiders lørdag med en sexet pizzalevering, samtidig satte vi camet op så alle medlemmerne på AnetteHome kunne se med og spændt vente på at det ringede på døren :)
Se her, han tror simpelhen ikke sine egne øjne når han ringer på og en pige åbner døren fuldstændig nøgen ! Hun tager imod pizzaerne, stiller dem på kommoden i entreen og går ind og henter penge. En anden veninde kommer ud og henter pizzaerne haha hvorefter en tredje kommer og betaler dem :)

[jwplayer mediaid=”2534″]

HVad siger du ? Leverer du pizzaer og har du oplevet noget lignende ? ….og I andre voyeurs på siden, nød I at se med live på cam ? , frækt ikk ?
Hmmm eg mener forresten også at jeg har en pizzalevering film liggende hvor Nataly som domina åbner døren men sin nøgne slavetøs i snor :) haha den må jg lige finde frem så I kan få den at se.

Skynd dig ind og bliv med og nyd godt af alle mine livecams, private videoer og billeder :)

[ahm-pricing-table id=2539 template=”gray” currency=”kr”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *