Sex program QTV med Anette hos Pernille Aalund kanal 4

Lige ved at lave en sidste opdatering før jeg pakker kuffertern og tager afsted til København imorgen. Jeg skal møde Felix der, der skal med til optagelserne og han skal tage nogle billeder af mig så jeg kan få noegt frækt med hjem til jer trofaste brugere, helt alene er det jo ikke så nemt at tage billeder for Pierre bliver herhjemme og passer huset og de andre cams, jeg tager streamingcamet med lyd med mig.
Fleur og Patoche har givet os billederne fra deres ferie hernede hos os, et rigtig frækt besøg i miniaturebyen hvor Fleur finder en pik at sutte eller et par stykker og en lille tissetår i blomsterbedene bliver det da også til :) FLEURS BILLEDER NIP HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *