Sex på sofaen hos mine venner og med mit webcam

Idag har jeg en helt ny video til dig med sex på sofaen hos vores gode venner Naomi og Nico sidst vi besøgte dem :)

Vi havde lovet dem at passe deres hus og tage os kærligt af deres sofa mens de var på arbejde den aften, og jeg skal love dig for at den fik set lidt af hvert. Jeg sad og hyggede mig med frække pikke på Skype og på chatten mens pierre var i bad.
Sex på sofaen
Da han kom ud fra badet stod han lidt derude i gangen med GoPro kameraet og udspionerede mig vist mens jeg legede med min fisse for nogle af dem på chatten, han spillede sin pik halvstiv mens han nærmede sig til en gang sex på sofaen.
fræk sofa sex
Der var et spejl lige overfor sofaen, sikke en god idee, for det var rigtig frækt at kigge på os selv mens vi kneppede og det gav også nogle frække vinkler i videoen.

Det blev til en gang dejlig sex på sofaen den aften lige før Naomi og Nico kom hjem og overraskede os.
Det kan være du var med på livecam eller på chatten den aften, hvis ikke så skal du lige se lidt af denne her frække sex video

Og så kan du gå ind og hente hele den fuld version her i mine amatør videoer

Er du ikke medlem hos mig endnu så du kan nyde alle mine frække hjemmme lavede sex videoer og billeder samt mine livecams hvor du kan følge et helt almindeligt frækt par der har sex der hjemmme og ude på livecam for mine voyeurs, så skynd dig at tilmelde dig her.

1 måned

kr223

pr måned

  • betal hver
  • 1 måned
  • total 223 kr

3 måneder

kr146

pr måned

  • betal hver
  • 3 måned
  • total 440 kr

6 måneder

kr100

pr måned

  • betal hver
  • 6 måned
  • total 600 kr

Velkommen til mange frække timers sex på sofaen sammen med mig som var jeg din nabo du kunne kigge ind hos….jaja den frække nabo bliver tit kneppet på sin sofa, præcis ligesom du fantaserer om.

Igår eftermiddags var vi oppe i vores lejlighed vi lejer ud til turister der gerne vil se lidt sol haha Du kan se den her for at male terrassen og lægge nogle fliser på kanten. Vi nåede ikke at blive færdige da vi kun havde nogle timer før nogle tyske turister kom og skulle nyde et par dage deroppe. Planen er at lægge de gule fliser hele vejen rundt, male mulene hvide igen og male de Keith Haring op. Derefter skal vi have lavet en bar hvor man kan sidde og nyde den åbne udsigt over bjergene og ned over byen og havet mens man får sig en øl eller en kop kaffe :)
Oppe på den terrasse der har vi jo allerede lavet noget video, denne her f.eks ligger inde i videogalleriet

Kan du også huske da jeg lavede den her video mens der var håndværkere der gik rundt i lejligheden ?
Jeg viser røv for arbejdsmændene