Sex og flashing i ferien

Hejsa

Jeg har en sidste gratis sex og flashing video fra min ferie som du har tilgode her på bloggen idag.
Alle videoerne der er demoer fra her, liger, eller kommer op at ligge tilgængelig i medlemsdelen i fuld længde, lige til at nyde her i efterårset…eller i ferien, der venter mange timers frække spillere.
I denne her video starter jeg med en aften på hotellet på 12. etage med udsigt til Niagara Falls, oplyst om aftenen med alle farverne der skifter er bare så flot og man skal stå der i timevis og kigge på landskabet…og måske kneppe imens, det er også frækt. Jeg elsker sex med en god udsigt :)

Ferie er som lørdage og søndage, langsomme morgener hvor vi ikke skal springe ud af sengen, god til til at vågne stille og roligt og have noget sex. I denne her vækker jeg manden på den måde han lige præcis ligger og drømmer om. Efter sådan en start på dagen skal han lige hvile sig lidt igen, og så er vi ellers klar til dagens udflugter.

Jeg tager dig med til Val-Jalbert helt oppe ved Lac Saint Jean hvor denne her gamle by opbygget omkring papierproduktionen i starten af 1900 tallet. Husene arbejderne boede i havde både indlagt vand, el og idendørs toiletter og bad, takket været det store vandfald der leverer energi både til huse og fabrikken. Faktisk lidt vildt at tænke på…..når man ved, at der stadig var das i kostalden nogle steder i Danmark i 60erne. Byen blev forladt da fabrikken lukkede i 1927 og har stået sådan her siden, Det var rigtig godt, så kommer du på de kanter er det helt sikkert et besøg værd. Jeg havde faktisk allerede lagt drone optagelsen fra den tur ind i en video til dig En fræk ferie 

Jeg er også til luftballon festival, helt fantastisk…og så nogle frække blowjobs tæt ved vinduerne i de huse vi boede, helt ud til gaden.
Har du lyst til at se de andre videoer fra min sex og flashing ferie, så ligger de her med sex i centrum af Montreal eller denne her med med sex i storbyen og i skoven. Der var turen til Quebec med drone

Der er nok at se, og glæde dig til som medlem :)

Er du ikke med endnu, er det denne her vej for at udleve alle dine sex og voyeur fantasier

1 måned

kr223

pr måned

  • betal hver
  • 1 måned
  • total 223 kr

3 måneder

kr146

pr måned

  • betal hver
  • 3 måned
  • total 440 kr

6 måneder

kr100

pr måned

  • betal hver
  • 6 måned
  • total 600 kr

Knus
Anette