Sex i prøverummet

Ved du hvorfor det tager flere timer når kæresten er på shopping sammen med en veninde ?

Så kommer de hjem og siger at de har været i ALLE byens prøverum…..ja for hvad er det egenligt der sker inde bag de nedrullede gardiner i prøverummene når to tøser står for tæt sammen og fniser og griner…..ja så begynder de at hjælpe hinanden tøjet på…eller specielt AF, og så begynder de at lege med hinanden.
Min kæreste har fulgt mig på shopping sammen med en veninde og har filmet til jer hvad det er der sker…ok jeg indrømmer det er en vens butik det var derfor ingen sagde noget til han filmede fra den gode vinkel.
Men jo det er jo hvad der sker hver gang jeg shopper med en veninde så ender det med sex i prøverummet.

[flashvideo file=https://www.anetteogpierre.dk/wp-content/uploads/2010/03/sexyexhib.flv image=https://www.anetteogpierre.dk/wp-content/uploads/2010/03/sexyexhib_20100316154411.jpeg /]

Tjaaa nu spørger jeg jo bare mig selv om I fyre er ligeså frække når I shopper sammen ?
Eller hvad laver I ?

Du ksla ogås lige se hvad min frække belgiske veninde laver når hun shopper sammen med manden og prøver sekretær outfit, sp kan han slet ikke holde sig tilbage, bliver stiv med det samme og skal bare kneppe hende
Læs artiklen : Sex i prøverummet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *