sex i parken med en fan

Idag vil jeg fortælle dig om et møde med sex i parken med en fan i sommers da jeg var på ferie et sted i Danmark

Jeg har lagt billederne ud her MØDE MED EN FAN I PARKEN

Jeg søgte en der ville tage nogle frække billeder af mig. Bare lidt sexet og frækt, ikke noget porno i offentlige parker. Du ved bare sådan en fræk gåtur uden BH og trusser under min kjole så man engang imellem kunne se et par bare bryster eller baller.

Hvem har mon lyst til at møde mig i en park ?

Jeg fik en del henvendelser, men hovedparten ville gennemkneppe mig bag en busk og spurgte om jeg slugte sperm. Det er jo ikke vild fedt og charmerende at få den slags smidt i hovedet når man nu søger noget andet.
Nå men der var ham her imellem, vi ses tit på cam over skype, et par gange om ugen. Han virkede meget reel og ærlig og var helt med på at han KUN var fotograf. En flot gift mand . Han sagde vist ikke noget til konen, kommenterede hende bare lige kort og at han skulle være hjemme til spisetid !

Vi mødtes på en parkeringsplads ved parken. Han var lidt paranoid over om det måske var skjult kamera, eller om jeg overhovedet ville dukke op til mødet, eller om jeg overhovedet var mig :)
Men han slappede hurtigt af, og vi gik ned i parken for at finde et sted og skifte til en fræk kjole og begyndte at tage billeder.
Jeg kunne godt se, at han var godt liderlig og ophidset efterhånden som vi gik rundt. Det tog vist også det meste af 2 timer for der var så mange lækre steder som vi lige skulle nå. Og så løb vi da også lige ind i en mega sommerbyge og blev gennemblødte.


Det lykkedes han at tage nogle rigtig flotte og frække billeder som I nok kan se….på et tidspunkt tog han hånden frem og rørte ved mine stive brystvorter og jeg kunne se hvordan hans pik hoppede i bukserne…haha, han var meget flink, charmerende og vi havde det sjovt så jeg besluttede at tage ham med om bag nogle buske for at ømme hans store nosser….jeg kunne da ikke lade ham køre hjem til konen så frusteret som han efterhånden var, jeg tror slet ikke han ville kunne koncentrere sig om at køre :)

Det var første gang han lavede noget frækt udendørs…Sex i parken var helt utænkeligt for ham !. Han var ellers ikke HELT ung…altså han var ikke 20-25 år, nærmere over de 35 så det er sq da en trist kone han har sig :D
Altså udover de gange hvor han spiller pik i bilen på en parkeringsplads over cam skype med mig

Sex i parken med den ukendte pik

Han var allerede godt stiv og liderlig da vi mødtes på parkeringspladsen, jeg var ellers helt almindelig klædt på med jeans og sneakers (fordi det havde regnet on/off hele dagen så det var sneakers eller gummistøvler…jeg valgte sneakers :) ) Vi gik ned i parken, helt ud hvor der ikke plejer være så mange mennesker, jeg kunne godt mærke han var nervøs, og ikke vant til at se nogle skifte tøj i en offentlig park, så det var bedst at finde et lidt afsides sted så han kunne få nerverne i ro før vi begyndte :)

Efter jeg havde skiftet til en kort kjole begyndte vi at tage billeder..det stod på i to timer hvor vi gik rundt i parken, fandt statuer og nogle folk der kunne være med på billederne :) Danmark er jo for det meste grønt og lækkert om sommeren, så vi fik en masse flotte billeder med bare patter og fisse eller g streng…men vi fik også et par regnbyer og så skulle vi jo varme os lidt igen…og vel også have tømt de store nosser han løb rundt med lukket inde i bukserne der :)

sex i parken med en fan

Her kan du se videoen sex i parken jeg lavede sammen med ham, jeg har postet den til dig og håber meget du vil, spille pik MANGE gange til den mens du ønsker det var din pik i videoen :)

SE VIDEOEN HER

En masse nye sex videoer snart online

Pierre er i gang med at lave en masse gamle videoer klar til dig som vi har haft liggende på en harddisk, han har lige fundet en hel times gruppesex hvor du får et gensyn med lækre Nataly der folder sig ud.

Vi er også ved at skifte server fortiden så der kan være lidt downtid engang imellem. Det hele kommer til at køre endnu hurtige og bedre…og så skal vi igang med den nye version af Anettehome til 2017. Jeg skal bare lige være færdig med en anden side først jeg har arbejdet med en månedstid eller to nu, der er en del upload af videomateriale.

Er du ikke medlem endnu, må du skynde dig at blive det så du kan følge med på min frække side.


BLIV MEDLEM

Lyst til at se med indenfor hos mig, fuld adgang til alle mine videoer, billede og optagelser fra mine live stream cams….som var jeg din frække nabo du udspionerede. I bonus får du adgang til mine livecams 24/7
Glæder mig til at se dig – vælg hvor lang tid du vil starte med herunder – jeg lover dig du bliver hængende :)
Fordi du er på Danmarks hyggeligste hjemmelavede private sex side.

1 måned 229 kr

pr måned

total 229 kr