sex i klitterne med 80 pikke

Jeg er lige kommet hjem fra en kort tur til Grand Canaria hvor jeg havde en masse sex i klitterne, nu skal I høre, men først vil jeg lige vise jer et billede

sex i klitterne

Dem af jer der fulgte med tirsdag og onsdag på mit livestream cam ved at vi havde et par rigtig frække dage i klitterne. Det var ellers ikke planlagt med sådan en mega bukkake, jeg anede ikke at der ville være SÅ mange voyeurs der. Jeg regnede faktisk bare med et par stykker der stod skjult et stykke væk og spillede pik, men sådan gik det bestemt ikke for sig.
Da vi kom ind i klitterne gik der en del enlige fyre rundt nøgne. Vi snakkede om, at vi måske var kommet til gay området og gået forkert så vi gik rundt et stykke tid før vi fandt et sted lidt oppe af en bakke med godt udsyn over klitterne. Jeg tænkte at så kunne vi i det mindste holde øje med hvad der skete hvo! og ikke gå glip af alt det frække.
Vi kunne jo så omvendt også ses fra en stor del af klitterne. Jeg så der var en fyr der holdt øje med os, hans hoved stak lige op over en busk, men vi lagde os ned og Pierre begyndte at røre lidt ved mig. På under et minut var der en anden fyr der nærmede sig, han satte sig ned på mit håndklæde ved siden af mig og begyndte at spille pik og røre mine lår lidt. Så nærmede han sig min fisse og det endte med at han slikkede mig !
Imens suttede jeg pik på Pierre, og i løbet af meget kort tid, stod der pludselig 25-30 fyre omkring os.
Pierre kom ud over mit ansigt og jeg tog derefter fat i et par fremmede pikke og lod dem sprøjte ud over mine bryster

Jeg så sådan her ud da jeg var færdig
sperm bad på stranden

SEX I KLITTERNE

Og det var kun begyndelsen til sex i klitterne !

Vi havde ikke kneppet endnu, så nogle stykker spurgte om der blev mere action. Jeg svarede bare “måske lidt senere, jeg vil lige ligge og slappe lidt af nu”
Det skulle jeg måske ikke have sagt, fordi nu blev de siddende som Sitting Bull og holdt vagt en 4-5 meter fra os og jeg følte mig som en zebra der er ved at udånde på Savannen med en flok gribbe siddende i trætoppene haha

Så begyndte jeg at kærtegne Pierres pik igen mens jeg lå ned. De flokkedes hurtigt om os igen og begyndte at spille pik, der kom 50 fyre på mindre end et par minutter og der blev ved med at komme folk til, selv par og enlige kvinder kom til at at kigge på.
Jeg gentog igen samme scene som fra første gang, spiller Pierre af ud over mit ansigt og tog derefter pikke i hånden og spillede ud over mig mens jeg lod dem røre ved mig over det hele.
De stod tættere og tættere og puffede til hinanden. Da det blev lidt for voldsomt og de begyndte at presse sig ind foran Pierre der filmede det hele, tog vi vores ting, smilede og sagde tak for idag vi ses imorgen.
dogging på stranden
Derefter gik jeg gennem klittene 300 meter ud til stranden fuld af sperm over hele kroppen og i ansigtet. Da vi gik ud af gruppen så jeg at der stadig kom folk til der var gået glip af hele showet.

SE VIDEOEN HER 18 MIN SEX I KLITTERNE

Vi nåede ned til nudistdelen af stranden. Jeg lagde mit håndklæde og mine ting ved siden af en ældre herre og vi gik ud i vandet. Spermen klistrede over det hele og bølgerne var for store til at jeg kunne komme helt ud at svømme, jeg havde ingen kleenex haft med ind på stranden. For det første havde jeg glemt dem og for det andet regnede jeg ikke med at komme ud derfra dækket til at sperm !!
Pierre gik op på stranden igen, og ude fra vandet så jeg han snakkede med den ældre herre og en anden mand.
Da jeg kom smilede de stort til mig og præsenterede sig som Mike og Richard fra Birmingham. Mike sagde “Ohhh when you walked down to the beach and we saw you in the water we knew that you had some fun in the dunes”
haha ja det havde de jo ret i….”We missed all the action”
Vi snakkede et stykke tid og jeg forsikrede dem om at jeg kom tilbage imorgen, men det er en anden historie som jeg skriver til jer om et par dage når jeg har fået styr på alle billederne og videoerne.

Er du endnu ikke medlem så skynd dig at snuppe din adgang her :

1 måned

kr223

pr måned

  • betal hver
  • 1 måned
  • total 223 kr

3 måneder

kr146

pr måned

  • betal hver
  • 3 måned
  • total 440 kr

6 måneder

kr100

pr måned

  • betal hver
  • 6 måned
  • total 600 kr
sex i klitterne