sex i Danmark

baise sans mon cheri

Hello Frækkerter

Ingen opdateringer idag, eler måske iaften, jeg har haft dårlig tid til nu måske i aften, men dog et resume af dagen iår da jeg var i Billund
Jeg har aldrig været Pierre utro før…..derimod har han, men det er enhelt anden historie lol
Så igår morges gør jeg mig klar med en sexet lille sort nederdel og en rød trøje med knapper uden bh, kun en lille sort blonde g-streng! det var kæligt om morgenen da jeg kørte afsted, men det blev hurtigt varmt i løbet af eftermiddagen
Mødet med Kim Billund i Jylland en sød fyr på 32 år jeg har “kendt” i en del år efterhåndn både fra min chat og fra skypecams.
Vi havde en aftale i en restaurant, og efter lidt snak over en frokost inviterede han mig med hjem. Lige da vi var kommet ind af døren strøg hans hænder tilfældigt over mine lår, jeg sagde ikke noget og da han sagde jeg kunne sætte mig ind i sofaen og han ville komme med noget at drikke, så fæltes det bare helt rigtigt med Kim der var super lækker, ligeså lækker som på cam hehe
Han kom tilbage med drikkevarer, men vi nåede ikke at få mere før vi flåede tøjet af og begyndte at kneppe, han slikkede min fisse il en super orgasme, jeg var helt våd allerede i restauranten ved lyden af hans stemme jeg kender så godt efter mange timers telefonsex sammen.

Jeg lod ham udforske mine lår, mine ben jeg begynder at blive våd. Min trøje var hurtigt knappet op og han slikkede mine stive brystvorter og havde sine hænder overalt på min krop. Jeg kørte hånden henover hans bukser og mærkede hvor stiv han allerede var…hihi der er ikke noget frækkere end en stiv pik igennem bukserne…og jeg havde ham mistænkt for at være uden boxershorts fordi han ved jeg elsker at lade trolden springe ud af æsken haha, ja han kender mig efterhånden for godt :)
Kim havde alletiders trold og vi kneppede rigtig vildt og dejligt en del af eftermiddagen
Pierre ventede derhjemme haha, han var helt vild liderlig igår aftes for at høre om hvordan dagen var gået da jeg kom på chatten iaftes og han spillede da også vildt pik mens jeg fortalte ham om dagens gode oplevelser…men I kunen se mig på CAM ANGLE 4 og Pierre på de andre cams derhjemme
Knuser

Anette sex i Danmark

One thought to “sex i Danmark”

  1. hejsa er der en søde pige fra beder eller århus til noget dejlige sex jeg hedder Mike er en frække fyr kn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *