sex aften

sex aften

godaften
Ked af at meddele jer at parret der skulle komme iaften har ringet og meldt afbud fordi hun lige pludselig har fået menses….tja den har vi jo hørt 350 gange før…men de har da i det mindste ringet afbud, det er da altid noget

Nå men det ændrer intet ved,. at vi har lyst til en god sex aften så det mp vi bare gøre alene så hehe, følg med på STREAMINGCAM MED LYD
Jeg har lagt nye billeder ud fra Ingrid som er bundet på sin seng, og du kan bruge frække modne pige som du lyster SE HENDES DOMINANS BILELDER HER hun kommer forresten og besøger os fra næste uge den 13 marts, så du vil kunne se hende live på cam hos os, hun bliver en uge eller to.
Ellers kan du bestille CAM SEX med hende her

Nyt fra Nataly der liuge har skrevte til os idag, hun er stadig i Indien, det er beskidt over det hele lol og de indere æder hende med øjenene….tjaa hvad havde hun lige forestillet sig når man taget på hippietur til Indien.
Så hun kommer ilbage midt i apreil og snakker om at komme og blive hs os nogle uger, tjene nogle penge og tage afsted på rejse igen .
Og så er jeg altså sikker på, at hun savner Pierres store pik til at kneppe hende hehe hun lever jo som bekendt i cølibat når hun ikke er sammen med os :)
Næste uge kommer også Paty min super lækre Latina baby veninde til en gang pigesex shows, du kan se hende HER

Anettes sex aften

Mest søgte:

One thought to “sex aften”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *