par sex imorgen mandag middag

par sex imorgen mandag middag

Hejsa frækkerter
Jeg hårber I har haft en god wek end,,jeg er sikker på, at I har kigget med hjemme hos mig…fredags aftens sex på kontoret ? eller lørdag aftens blowjob i sengen ?…så du ikke med live, så er chancen her imorgen mandag middag hvor vi skal lave en par sex video for en fan der bestieller en del videoer hos mig hvor jeg spilelr hans kone der bliver kneppet af forskellige fyre.
I har sikekrt allerede set med i august da vi lavede video for ham vor “lægen” kneppede mig, “den første kærlighed” kom forbi igen “fyren fra diskoteket” og “massøren fra stranden”

Imorgen skal vi lige bringe bilen til eftersyn …vi går hjem så det tager lidt over en time ….så ved middagstid laver vi videoen hvor jeg denne gang spilelr han kone der vil overbevise en af sin mands forretningsforbindelser om, at han skal lægge en stor ordre i mandens firma og ikke hos konkurrenten
Jeg er sikker på jeg kan være meget overbevisende og bruge et par tricks :)
En god gang sex i over en time imorgen ved 12 tiden…og ca 1/2 ime før kan du følge med og se mig tage bad og gøre mig klar…på streamingcam med lyd så du kan lytte med i bedste voyeur stil :)

Knuser
Anette
anettehome.dk

One thought to “par sex imorgen mandag middag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *