nyt sexet par på chatten se deres billeder

hello
Her til morgen har jeg lagt nogle nye billeder ud til jer som en god start på week enden, det er et nyt par på chatten der har sendt deres PARSEX BILLEDER, ind i medlemsgalleriet, så kig ind og læg en lille kommentar til dem enten her eller i selve galleriet.
Iaften burde der komme et par, de var helt sikre på d kom i mandags og tirsdag, men nu har vi ikke set dem online et par dage, så de er vel sprunget fra igen med kolde fødder. Der sidder åbenbart en masse 15-20 årige under sexprofiler der synes det er ophidsende at sidde og diskutere på MSN, og når mødet nærmer sig så forsvinder de ud i den blå luft, det er sq en qnelse irreterende qt bruge en masse tid på sniksnak med folk som jeg kunne have brugt til noget bedre…nu er det jo ikke sådan at jeg ligefrem sidder og keder mig foran min PC ! lol
Nå men lad os håbe det bedste
Brandmanden har ringet og undskyldt for i lørdags at han ikke dukkede op, men han kommer en aften næste uge…så hvis ikke fær.så SIDEn, mere siden end før tror jeg :)

God fredag erude :)
Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *