ny veninde til sex

Hejsa

Iaften kommer der en ny veninde til sex og besøger mig…..altså jeg regner med hune er til noget sex, det er det vi skal snakke om. Om hun vil lave pigesex cam2cam med mig eller hun vil lave camsex alene på min anden side med Skype webcamsex, eller om hun evt vil lave noget video sammen med mig/os her på siden. Nu får vi se hvad aftenen bringer, hun kommer i hvert fald ved 21 tiden så er du hjemme og sidder foran skærmen eller med din mobil i hånden så følg lige lidt med på sidelinjen , men ved jo aldrig :)
Går du glip af noget, så kan du være sikker på, at jeg lægger det ind i webcam arkiverne med optagelser fra mine livecams.

Ellers må du komme ind og se hende på skypecam, bare hende og dig en dag :)
Jeg har ikke nogle billeder af hende endnu at vise dig, så du må bare kigge ind live iaften og se med.

indiske bukser
Her er et billede af mig fra imorges, iført mine indiske bukser jeg købte ved “Loca Maria” i fredags, jeg ligner jo næsten Nataly, Pierre der sådan savner at kneppe hende, vil jo snart kunne forveksle os, det er nok derfor han synes om de her flower power sprælle buser :) Man kan jo næsten ikke mærke man har dem på, så jeg kan godt gå og forestille mig, at jeg går nøgen rundt i byen, ret frækt :) Jeg købte også en flot rød kjole som du sikkert har set på cam iaftes, eller på mit skypecam :)
Du får lige et billede med sommergodterne her
sommerkjole
Fulgte du med fredag morgen på mit cam da jeg var ude og køre og derefter parkerede foran Loca Maria for at onanere i bilen mens folk gik forbi på fortovet og bilerne kørte forbi bagved mig på vejen ?
Senere kørte vi ned på en parkeringsplads midt i byen ved vandet og jeg suttede Pierres pik mens folk gik forbi, det var også rigtig frækt

Iaftes har jeg lagt optagelsen fra mit cam fra da jeg suttede pik på parkeringspladsen ud til download til jer på siden :)
HENT OPTAGELSEN HVOR JEG SUTTER PIK PÅ PARKERINGSPLADSEN HER

Imorgen skal vi en tur ned sydpå igen, og ligesom sidte mandag kan du følge mig live på cam med lyd hele morgenen (stopper cam’et engang imellem er det fordi vi er inde ved mekanikeren eller forsikringen og jeg har måttet pakke sammen, fordi min ipad kan nemlig ikke sende live endnu, så det er lidt upraktisk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *