nøgne veninder i byen

Er du nogensinde stødt på et par nøgne veninder i byen ?
Næææ er vist ikke noget man ser til dagligt vel :)

nøgne veninder i byen

Jeg havde besøg af min gode veninde Elektra. Hun er ligeså fræk og pirrende som mig når det gælder offentligt flashing og frække billeder og videoer. Mens hun var her fik lavet en masse nyt til at dele med dig her på siden

Billeder af nøgne veninder i byen

En dag var vi nede ved stranden sammen, vi havde lavet noget sex der og på vejen hjem stoppede vi i byen. Vi havde endnu ikke fået tøj på siden vi forlod stranden, så vi besluttede at det kunne være sjovt med billeder af nøgne veninder i byen.
Der var ikke særlig mange mennesker på gaden den dag. Det var varmt, og de fleste var nok hjemme, i de der høje 5 etagers bygninger der lå på begge sider af alleen. Så mon ikke mere end en har kigget ud af vinduet og nydt os helt nøgne veninder i byen ?

nøgne veninder i byen

SE ALLE BILLEDERNE MED ELEKTRA OG MIG HER

Det er rigtig frækt sådan at gå helt nøgen rundt i byen, det sker jo ikke ubemærket, men folk plejer ikke sige noget til det.
Sammen med Elektra stødte vi ind i et par strandløver der fløjtede og råbte at vi så dejlige ud. De var endda gentlemen for at invitere os med på strandtur :)
Hmmm en strandtur er jo heller ikke værst med et par frække pikke, som den jeg havde morgenen efter med sandwich sex nede på stranden med 2 pikke.
Elektra kommer og besøger mig igen i maj måned. Indtil da kan du smutte ind i min videosamling og billeder. Der ligger nemlig mange frække oplevelser sammen med hende :)

Andre steder hvor jeg har gået nøgen i byen

Jeg har jo gået helt nøgen før, bl.a i Paris ned af en gade lige bagved Pompidoucentret. Det var frækt, men også risikabelt. Der er så meget politi i Frankrigs gader, især i Paris og det er meget fyfy og forbudt at lave den slags. Er ikke tolereret som i Danmark eller Spanien. Ved samme lejlighed lavede jeg nogle flashing billeder i Trocadero haverne lige overfor Eiffeltårnet i Paris . Haha dem skal du gå ind og se, 3 fyre havde luret på hvad jeg lavede og fulgte efter mig og efterabede med at åbne deres frakker og flashe.
Jeg har også lavet kneppet nøgne på altanen på hotellet i Barcelona. I Madrid var det også på altanen lige ud til en stor vej i centrum.
Fortæl mig har du været tilskuer til noget lignende ?
Knuser og frække tanker herfra :)BLIV MEDLEM

Lyst til at se med indenfor hos mig, fuld adgang til alle mine videoer, billede og optagelser fra mine livestreamcams….com var jeg din frække nabo du udspionerede. I bonus får du adgang til mine livecams 24/7
Glæder mig til at se dig – vælg hvor lang tid du vil stare med herunder – jeg lover dig du bliver hængende :)

1 måned 229 kr

pr måned

mine 9 voyeurcams
mere end 70.000 af mine private billeder
mere end 700 af mine private sex videoer
BLIV MEDLEM
MEST SOLGTE !
3 måneder - 37% RABAT 149 kr

pr måned

mine 9 voyeurcams
mere end 70.000 af mine private billeder
mere end 700 af mine private sex videoer
BLIV MEDLEM
6 måneder - 52% RABAT 99 kr

pr måned

mine 9 voyeurcams
mere end 70.000 af mine private billeder
mere end 700 af mine private sex videoer
BLIV MEDLEM