Nøgen på tankstationen – gratis video

Den dag jeg filmede min lækre sexede Domina veninde gå halv nøgen på tankstationen. Se videoen længere nede på siden

Som du ved, har vi en god veninde Nataly der tit bor hjemme ved os i et ar måneder af gangen. Hende og Pierre er en del sammen mens jeg arbejder. De ryger sammen, snakker, drikker noget whisky..om aftenen vel af mærke. Om dagen kører de tit en tur, er vel i byen på cafe, ved stranden ude at handle osv. Engang imellem ved jeg at Pierre optager video udendørs for Nataly til nogle af hendes slaver.

nøgen på tankstationen
Nataly nøgen på tankstationen

En dag kommer hun ind til mig på kontoret og siger at de kører lige efter smøger og hun tager min lille korte læderjakke i skabet og spørger om det er ok hun låner den. Ja selvfølgelig er det da det.
Jeg vender mig om og kigger på hende; iført netstrømper, ultrakorte afklippede jeans shorts (igen mine) håret sat stramt op og sin ridepisk i hånden, lange sorte snøre læderstøvler.
Efter smøger ? haha som Domina
Pierre kører minien ud af garagen. Jeg beslutter mig for at køre efter dem, bare fordi jeg var nysgerrig efter om hun virkelig skulle købe smøger sådan der eller om hun havde andet tøj med.

Domina halv nøgen på tankstationen

Efter et par kilometer stopper de rigtig nok ved tankstationen. Nataly står ud af bilen, hun har ikke skiftet tøj i mellemtiden. Hun har tænk sig at gå halv nøgen på tankstationen i det Domina outfit for at købe smøger !
Jeg tager mine telefon frem og filmer hende, jeg kan se at Pierre holder Natalys videokamera. Det var åbenbart en planlagt video, en skør ide de havde fået de to.
Uhmmm hun ser nu lækker ud Nataly, rank i sine sorte læderstøvler går hun hen over parkeringspladsen forbi bilerne der er ved at tanke mod forretningen. I hånden har hun sin ridepisk og min læderjakke står halvt åben.

BLIV MEDLEM

Lyst til at se med indenfor hos mig, fuld adgang til alle mine videoer, billede og optagelser fra mine live stream cams….som var jeg din frække nabo du udspionerede. I bonus får du adgang til mine livecams 24/7
Glæder mig til at se dig – vælg hvor lang tid du vil starte med herunder – jeg lover dig du bliver hængende :)
Fordi du er på Danmarks hyggeligste hjemmelavede private sex side.


1 MÅNED 229 kr

pr måned

total 229 kr

Tankpasseren tror ikke sine egne øjne

Tankpasseren tror ikke sine egne øjne da hun kommer halv nøgen ind på tankstationen og spørger efter cigaretter. han er nok bange for at blive straffet af hendes pisk hvis han ikke makker ret lol.
Han er ærgerlig over at han ikke sælger dem ved disken og sender hende ned i automaten for at trække dem selv. Det er nu heller ikke værst, han kan se på hendes røv hele vejen ned ad gangen og især når hun bukker sig ned for at samle sine pakke cigaretter op.

Jeg filmer hende mens hun går ned til automaten inde i forretningen. Hun får endelig trukket sine smøger, og da hun kommer ud fra kiosken ser hun jeg holder overfor. Hun sætter sin pisk i munden og lyner jakken ned for at vise mig sine nøgne bryster der hopper ud.
Hun går tæt forbi mig, truer mig med pisken og går derefter mod Minien med Pierre der venter på hende.

Jeg tror at tankpasseren var i den 7ende himmel den dag. Hvor tit kommer der en Domina nøgen på tankstationen ? Han plejer jo at stå og ekspedere eller fylde benzin på hele dagen, så han har nok haft hede drømme om hende længe efter.
Jeg er faktisk sikker på, at han var ude på toilettet i sin frokostpause for at lige tage trykket mens han tænkte på den oplevelse. Han drømte nok om at blive straffet med pisken mens han ligger på knæ foran hende.

sexet tankstation
Du kan også læse om da jeg kørte uden trusser i bilen i ferien

Der er masser af videoer sammen med min veninde Nataly inde i medlemsdelen, de ligger bare og venter på dig. Nok at spille pik til i flere timer :)
Du kan f.eks se en tur i bjergene sammen med Nataly her hvor vi gik helt nøgne
Så er der naturligvis også mine livecams du kan se med på 24/7 fra mit hus. Smut også ind i det nye galleri med alle mine billeder  det er masser af nye serier online.

BLIV MEDLEM

Lyst til at se med indenfor hos mig, fuld adgang til alle mine videoer, billede og optagelser fra mine live stream cams….som var jeg din frække nabo du udspionerede. I bonus får du adgang til mine livecams 24/7
Glæder mig til at se dig – vælg hvor lang tid du vil starte med herunder – jeg lover dig du bliver hængende :)
Fordi du er på Danmarks hyggeligste hjemmelavede private sex side.


1 MÅNED 229 kr

pr måned

total 229 kr