nøgen foran elektrikeren

Kunne du tænke dig at se mig nøgen foran elektrikeren ? Han kommer og monterer en lampe for mig mens jeg….

Jeg har klippet denne her video sammen til dig hvor der er flere scener. Nogle af dem er er småstykker jeg har optaget lidt hist og pist. Andre er stykker af lange videoer du finder inde i medlemssektionen. Fælles for dem er, at jeg er nøgen eller halvnøgen og de er udendørs eller foran andre personer.

nøgen foran elektrikeren
Nøgen med min rosebud foran elektrikeren

Den nye regnfrakke

Den varer ca 10 frække minuter hvor jeg viser dig min nye gennemsigtige regnfrakke frem. Jeg havde lige fået den dage før og vi var så heldige at det begyndte at regne sent om aftenen. Vi var egentligt gået i seng, en da det ikke regner så tit, sprang vi ud i haven og lavede et hurtigt klip.
Det regner jo heller ikke så tit, men jeg havde i tankerne at jeg skulle lave noget sex i regnen til alle de her fans af sex i regntøj.

Der er også en video hvor jeg viser mig frem for en håndværker. Idag er jeg nøgen foran elektrikeren der er ved at hænge en lampe op i min ferielejlighed. (linket til den her hvis du skal på ferie)
Det var en personlig video jeg lavede til en dansk fan der tænder meget på at se mig sætte mit anal smykke op i min røv. Endnu bedre der er en slags tilskuer bagved. Det gør ikke episoden mindre fræk.
Her er videoen på 10 minuter til dig, lige til at nyde. Har du lyst til at se videoerne i deres fulde længde, kan du få adgang længere nede på siden.

Kan man spille pik på jobbet ?

Er du på arbejde mens du ser videoen, så gå hellere ud på toilettet og hold pause for du risikerer at ikke kunne rejse dig fra skrivebordet mens du ser den :) Jeg siger det fordi der var en på chatten der spurgte mig igår om man godt kunne spille pik på toilettet på jobbet . Haha, ja selvfølgelig kan man da det, du er hverken den første eller den sidste der akut trænger til at få tømt nosserne i løbet af dagen.

Nøgen foran elektrikeren

Så du hvordan jeg var næsten nøgen foran elektrikeren der intetanende stod der og hængte en lampe op ?
Hvis han havde set mig, er jeg sikker på, at han også havde spurgt om han måtte låne toilettet for at gå ud og få lettet trykket.
Har du som elektriker eller anden håndværker oplevet nogen lignende ?
Hvordan ville du reagere hvis det var dig og du så mig ?
Haha jeg har også prøvet at vise røv foran dem der leverede en ny vaskemaskine, jeg tror faktisk nok at den ene af dem så hvad der foregik :D

Skynd dig at melde dig til min frække side for at se alle de her videoer som medlem. Se mine videoer her. Jeg er ved at lave videosystemet om, det kommer til at se lidt mere moderne ud indenfor en måneds tid.

BLIV MEDLEM

Lyst til at se med indenfor hos mig, fuld adgang til alle mine videoer, billede og optagelser fra mine livestreamcams….com var jeg din frække nabo du udspionerede. I bonus får du adgang til mine livecams 24/7
Glæder mig til at se dig – vælg hvor lang tid du vil stare med herunder – jeg lover dig du bliver hængende :)

1 måned 229 kr

pr måned

mine 9 voyeurcams
alle mine private billeder
alle mine private sex videoer
BLIV MEDLEM
MEST SOLGTE !
3 måneder - 37% RABAT 149 kr

pr måned

mine 9 voyeurcams
alle mine private billeder
alle mine private sex videoer
BLIV MEDLEM
6 måneder - 52% RABAT 99 kr

pr måned

mine 9 voyeurcams
alle mine private billeder
alle mine private sex videoer
BLIV MEDLEM
ÅRS MEDLEM !
12 måneder - 60% RABAT 89 kr

pr måned

mine 9 voyeurcams
alle mine private billeder
alle mine private sex videoer
BLIV MEDLEM