mit møde med en fremmed og sex mellem klipperne

Idag har jeg lagt en ny video ud hvor jeg møder en fremmed på stranden der viser os et uforstyrret sted mellem klipperne hvor vi kan have sex.

Jeg kom gående nøgen op fra stranden da jeg krydsede denne mand i boxershorts, jeg kendte ham overhovedet ikke, men da jeg var nøgen beyndte han selvfølgelig at tale til mig.
Han spurgte om vi ledte efter en strand og sagde han kente en ikke så langt væk hvor vi kunne være uforstyrrede og hvor mange par kommer og dyrker sex i løbet af dagen.
Jeg sagde ok og vi hoppede alle tre op i bilen og han viste os vej. vi gik ned mellem klipperne indtil vi kom til et sted hvor der var en slags naturlig pool og bølgerne skyllede ind. Det var faktisk helt spa agtigt at hoppe i der. Jeg badede lidt sammen med manden, Pierre filmede med GoPro camet og gad ellers ikke tage sine sko af og komme ud til os. Vi kom op igen og jeg begyndte at tage Pierres pik frem og lege med den, den fremmede mand begyndte at spille pik mens han kiggede på os. Lidt efter tog Pierre mig i doggy style og jeg spillede mandens pik af indtil de begge to sprøjtede ud over mine bryster
SE HELE VIDEOEN I MEDLEMSDELEN HER


Hmmm jeg vejer ikke 150 kr og er 1m10 og det er manden heller ikke, som det ser ud til på videoen, men mit GoPro camera forvrænger en del med fish eye effekten :)

Den 3 januar kommer jeg til Danmark og arrangerer en gang dogging med min slave der sutter pikke i det fri, hvis du har en pik der skal suttes eller har du bare lyst til at møde mig, så læg en mail :)
(jeg knepper ikke med folk og sutter ikke pik , jeg mødes udelukkende med folk og tager måske lidt billeder alt efter stemningen, spørg derfor ikke hvis du regner med at komme til gang bang, den slags er jeg ikke til)

Knuser
Anette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *