livecam på min webcam chat

livecam på min webcam chat

Hejsa
Nogle af jer har måske set, at jeg ikke længere opdaterer arkivet med livecam inde på siden. Jeg har valgt at lægge alle optagelserne fra mine livecams ind på chatten istedet så jeg forklarer lige her i billeder hvordan I kan se dem.
Du logger ind på chatten ved at bruge et hvilket som helst navn, når du er logget ind på medlemssektionen.

Der ligger allerede masser af optagelser fra hele begyndelsen af året på mine livecams, meget af det jeg oplever af frække ting udendørs eller herhjemme med andre.

chat1 chat2 livecam på min webcam chat

Jeg har også rykket lidt rundt på mine livecams, dvs der er kommet et nyt super HD cam op i soveværelset, det gamle soveværelse cam er så rykket ud i badeværelset så der nu også er live streaming så I kan se mig tage bad morgen og aften :)

Husk at du skal ind på webcam chatten for at se dem, og du kan også sætte dit cam til hvis du har lyst til at vise dig frem

Livecam på min webcam chat

Mest søgte:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *