jeg sutter pik i elevatoren

sutter pik i eletatoren
Idag er der en ny video til jer hvor jeg sutter pik i elevatoren fra min lille ferie her i august :)
Jeg går en tur på promenaden foran stranden hvor jeg viser min røv lidt frem og tager min trusser af…derefter kører vi op med elevatoren, helt op til vores lejlighed. Da vi går ind i elevatoren siger Pierre til mig : “Når vi kommer op så gennemknepper jeg dig” …..Jeg begynder at tage hans pik ud af hans bukser for at varme ham lidt op, jeg spiller den lidt, Uhmmm siger han, og jeg sætter mig ned foran ham og giver den et slik, så to slik, tager den helt i munden til den begynder at vokse sig godt stor.
Han siger til mig “Nu ikke sut den for stor, så kan den ikke være i bukserne” haha…..”desuden kan jeg altså ikke sprøjte her i elevatoren der er slet ikke tid nok”
Jeg sætter elevatoren til at køre op på 16ende etage ! og begynder at sutte. Han når ikke at komme, så ned igen, da vi når 5etage pakker vi med besvær hans pik ind i bukserne haha det er ikke så nemt med sådan en stor en
Op igen til 16 sal, og denne gang nåede han at komme på vej ned igen, lige før elevcatoren stoppede og der stod nogle der skulle med, vi stod af , jeg med munden og ansigtet fuld af sperm og Pierre med åbne bukser, dog kalorius pakket indenfor.
Vi skyndte os ned i vore egen lejlighed for at gennemkneppe mig som han havde lovet. den video han jeg også til jer, men streamingcam optagelsen ligger allerede inde i arkivet til jer, den på sofaen fra den 13 august SE DEN HER

SE VIDEOEN HER

Og her er så lidt billeder fra den tur

Mest søgte:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *