Hjemme fra ferie igen

Så er jeg hjemme igen efter en fantastisk og fræk ferie i Canada

Jeg har haft tid til at klippe en lille video sammen til jer fra vores sidste dage i et hus helt nede ved søen, tænk dig lige at vågne op til sådan en udsigt hver dag,. Sex bliver bare endnu bedre når man har en god udsigt….alts hvem gider lige med lukkede øjne, eller kigge ind i væggen…hvor fedt er det lige…men sådan er mange soveværelser jo uheldigvis indrettet. Nej sådan blive kneppet mens man kigger ud over søen det er næsten som at have udendørssex.

Fortæl mig lige lidt om hvordan I knepper derhjemme, hvordan er udsigten ?

Jeg fik også tid til at flyve lidt med min nye drone…jeg er ikke så god til det endnu, så det blev kun lidt korte test og flyvning over vores hoveder så jeg kunne se den ! Men det ser fedt ud alligevel :) Kunne endda flyve kort ved Chauteau Frontenac i centrum af Quebec….og så testede jeg lige follow me funktionen på en lille løbetur i skoven :)

Efter vi havde kneppet om morgenen var vi på en lille tur på vandcykel på søen, naturligvis halvnøgen, det er jo koldt der tidligt om morgenen, men en rigtig dejlig og fræk tur sådan helt alene kl 7 om morgenen på en blikstille sø…nu med egen vandcykel haha:)


Nå ja og så var der jo byhuset i Quebec hvor vi havde god udsigt til naboernes verandaer og de til vores :) Det vil sige vi kunne sidde der og kneppe på sofaen mens vi kiggede på folk der kørte forbi…eller naboen der sad og spiste si ørevoks så sin veranda mens vi kneppede op mod vinduet. Jeg lavede også nogle billeder hvor jeg flashede bryster ude på vores veranda der tidligt om morgenen mens folk var på vej til arbejde. Der var en dame der så os, hun grinede lidt og smilede til os da hun gik videre.

Jeg beklager at jeg åbenbart fik lagt den samme video op to gange sidst uge ! bagefter var jeg i lufthavnen og kunne ikke rigtig gøre noget ved det, men det er altså rettet nu og du kan se video nummer 3 fra Canada, samt denne her nye der er den fjerde

God fornøjelse, håber du vil kunne leve med i vores frække ferie:)

Til dig der ikke er medlem endnu, venter der dig masser af frække ting og sager inde i medlemsdelen, samt alle de nye billeder og videoer fra Canada der kommer de næste par måneder. Glæder mig til at se dig :)

1 måned

kr223

pr måned

  • betal hver
  • 1 måned
  • total 223 kr

3 måneder

kr146

pr måned

  • betal hver
  • 3 måned
  • total 440 kr

6 måneder

kr100

pr måned

  • betal hver
  • 6 måned
  • total 600 kr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *