Fredag aften i swingerklub med vores frække naboer

God lørdag allesammen :)

En lang morgen i sengen idag, det blev sent iaftes, vi var hjemme ved 4 tiden fra swingerklub hvor vi havde været sammen med vores naboer….det er altid godt at have frække naboer. tro det eler ej, men det er faktisk anden gang vi har sådan nogle frække naboer….jeg ved ikke rigtigt om det måske er meget almindeligt at have sex med sine naboer…oder was ? Fortæl mig lige lidt om dit naboforhold.
Nu emnet er berørt så kan jeg da lige fortælle om vores første frække naboer. Det ligger snart 20 år tilbage, det var dengang i internettets barndom omkring år 2000. Vi boede inde i en baggård, ret hyggeligt med en masse sjove mennesker, en masse stoffer og en masse druk, men altid fest og ballade…altså det skal lige siges at jeg naturligvis passede mit studie dengang, de var de andre der var synderne :D Men der var kort sagt en godt naboskab. Lige overfor os boede der et pænt yngre par ligesom os….Pierre havde lavet et slags fotostudie nede i vores garage og en dag vi var dernede bankede det på døren. Udenfor stod denne her frække nabo, og spurgte hvad vi lavdede…øhhh ja vi er lige ved at tage nogle erotiske billeder. Så spurgte hun bare om hun måtte komme ind og være med, men kun en halv time fordi hendes mand passede ungerne og var ved at lave mad ! haha jojo det måtte hun da gerne, og vi fik taget nogle flotte pigesex billeder den aften. Hun kom tilbage et par gange (sammen med manden). Vi sås ret tit og en dag sagde manden til Pierre at hans kone ønskede sig 2 pikke i fødselsdagsgave ! Så da vi skulle fejre hendes 23 år, pakkede jeg fint begge pikke ind i røde silkebånd til hende.
Det blve jo til en dejlig aften og flere fulgte. Vi havde også siden her dengang og da de fandt ud af det syntes de det var helt vildt frækt og ville gerne være med på cam nogle aftener…de ville også gerne “cam sitte” og står for underholdningen når vi engang imellem arbejdede i Sverige om aftenen. Vi have begge stuer på 1 sal og kunne se ind til hinanden, så nogle gange kneppede vi ved vinduet….ja flk der gik gennem gården kunne måske også følge med, og en del af parken :)
Det var vores første frække naboer
Ja og så dem hvor vi bor nu.
Fortæl mig lige om dine frække naboer hvis du har nogle :)

Men tilbage til min fredag aften. Først skulle vi til møde i boligforeningen i vores ferielejlighed nede sydpå. Du kan se en video fra den her Ferielejlighed i solen. Jeg havde en kjole på og ingen trusser og Pierre havde GoPro cammet med så han disket kune filme lidt….vi lavede lidt upskirt lige før mødet og blev ellers tidligt færdige så vi tog ned i byen og parkerede og fandt nogle steder hvor jeg kunne få luftet fissen mens vi ventede på naboerne vi skulle møde på en restaurant. Det er altid frækt at gå uden trusser jeg elsker det….jeg havde naturligvis heller ingen russer på i restauranten. Kun mine lill sorte lette kjole.

Efter vi havde fået lidt let at spise gik vi ned mod klubben, den ligger helt nede på stranden. Der stod nogle par ved indgangen og da vi kom ind sad der allerede flere i baren og legede og ophidsede hinanden. Vi satte os i en sofa omkring et bord og jeg begyndte at tage naboens store tunge bryster ud af hendes kjole…sådan nogle fortjener da bestemt at blive set og beundret af alle ! ….lidt efter kom nogle af vores venner, et jorunalist par der tit er på besøg hos os. Han er ved at lave en reportage om os til fransk Tv og han ville lige se hvad vi fit tiden il at gå med i sådan en swinger klub !

Tjaa hvad får man tiden til at å med der ? Man leger men naboens patter og spiller sin fyrs pik mens man lige holder styr på hvad der kommer ind af døren. Efter et stykke tid gik vi ind i de tilstødende gemakker….derinde skal man være nøgen eller have meget sexet undertøj på….så kan man gå ud på tagterrassen hvor der er 2 store jacuzzi, eller bare sidde og nyde stjernehimlen og udsigten ned til vandt mens man laver noget frækt. Der gik en masse menesker forbi hele tiden de stoppede op for at kigge på os….gik videre eller satte sig ned og legede med sig selv, eller men hinanden. Bagefter gik vi ind i en del af klubben der er reserveret til par. Der var også en del at kigge på og vi endte også med at have noget frækt lækkert sex….dog mest naboen, hun savner nemlig sådan en stor fed pik, så jeg låner hende gerne Pierres nu hendes mands pik er så lille bitte ! Ja jeg har den jo hver dag så lidt kan man godt unde sin nabo !

Her er en video, den er dog ikke fra i går aftes, men fra en anden gang vi var i klub, det var i Paris hvor jeg lærer en veninde at give et royalt champagne blowjob. Vi lavede ikke nogen video inde i klubben iaftes, der må man ikke filme og det er også for mørkt

Lige en anden ting, jeg er ved at opdatere mine cams , et helt nyt system der virker bedre, men du skal tømme din cache, genstarte din amskine så du kan se den nye side, der skal står https foran cam menuen, gør der ikke det er du stadig på den gamle side. Det direkte link er her: Voyeur Cams

Forude venter en dejlig varm lørdag hvor jeg bare skal i bad men ellers ikke skal have tøj på hele dagen, bare hygge rundt herhjemme:)
Anette

1 måned

kr223

pr måned

  • betal hver
  • 1 måned
  • total 223 kr

3 måneder

kr146

pr måned

  • betal hver
  • 3 måned
  • total 440 kr

6 måneder

kr100

pr måned

  • betal hver
  • 6 måned
  • total 600 kr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *