ferie i Danmark

ferie i danmark

Så er det om 14 dage jeg skal afsted på ferie i Danmark :) Jeg tager til Jylland og bliver 2 uger
Jeg tager naturligvis mit cam med mig så du fortsat kan se med på mit streamingcam, med eller uden lyd alt efter hvor jeg opholder mig og hvem jeg taler med, da alle ikke har lyst til deres samtaler sendes ud til 500 andre danskere haha…hvilket jeg naturligvis respekterer, men er jeg alene kan jeg jo godt sætte lyd på og snakke med jer som jeg plejer :)

Hvis der er nogle af jer der har lyst til at mødes en dag, så skriv endelig så vi kan få det organiseret inden jeg skal afsted.
Jeg skal alene afsted så jeg kan ikke rigtig tilbyde jer noget specielt stor underholdning a la pigesex el.lign som jeg har gjort de andre gange jeg har mødt medlemmer i Frankrig eller herhjemme hos mig selv, som jeg har gjort, men vi kan da måske godt finde ud af at tage lidt billeder…eller nowet :)

ferie i danmark

Til februar fra den 14 til den 21 er der et stort karnaval her på Tenerife, og der kommer nogle stykker fra siden herned, 2 piger og en fyr fra paris og et par fra Belgien
Der skal jo nok ske lidt frækt som sædvaneligt i løbet af ugen :) Selvom det ikke er den helt store organisation for det var oprindeligt bare ment som ferie for et par stykker, men nu kommer parret fra Bruxelles også, og måske er der flere der har lydt til at komme og nyde karnavallet og møde mig ?

Er du enlig eller et par og vil du se lidt sol og sommer i februar (der er direkte afgang fra Billund med Ryanair) og frisk på endelig at møde mig LIVE haha, så tænk over det og vi skal nok få det hyggeligt og frækt sammen :)
Jeg vil lige præisere at jeg ikke knepper med alle der stiller hernede…..det er sådan lidt med feeling og den berømte kemi, meeeeen det sker da osse tit AT jeg knepper med en fræk fyr eller pige, så hvorfor ikke, men jeg vil bare intet love før jeg møder personen :) Så du kan altså ikke købe en “billet med kneppegaranti” haha det skal være fordi du har lyst til at møde mig, eller ikke lige har bedre at tage dig til den uges tid :)
Du er velkommen til at lægge en kommentar her, eller skrive en mail til mig :)

4 thoughts to “ferie i Danmark”

  1. jeg er frisk på ALT, du må bruge mig som du vil smukke haha
    ok seriøst hvis det er muligt at møde dig også bare snakke ville det gøre mig glad for har fulgt dig i mange år nu

  2. Jeg er i Horsens man kan godt køre Vil du møde hvert medlem for sig eller os alle sammen ?

  3. Anette jeg kunne rigitg godt tænke mig endelig at møde dig, om ikke andet så bare over et glas på en cafe, jeg bor i Vejle så håber bare du ikke skal til Skagen

  4. Hejsa, det lyder godt hvis I er friske, hvis I er flere der vil møde mig så gør vi det helt klart sammen f eks på en cafe, glæder mig til at se jer :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *