Exhib foran arbejdsmændene

Igår så I sikkert med på livecam hele morgenen da jeg var oppe i vores anden lejlighed og ventede på en internet installatør. Da vi ankom var han allerede inde i bygningen og igang med at finde ud af ledningerne, det pissede ned i stride strømme så jeg havde jeans og jakke på, men jeg skyndte mig op i lejligheden og skiftede til en kort kjole og min crocs så det så ud som om jeg gik og gjorde rent.
Samtidig var der kommet vand ind gennem vinduerne, så gulvet var oversvømmet og jeg skulle til at tørre op lige foran der hvor han skulle installere, jeg fik også lige snakket lidt med ham om vinduerne der ikke kunne holde tæt og han kommeterede noget med nogle lister der var forkert monteret, mens jeg bøjede mig ned og viste ham hvor der kom vand ind, og han kiggede på min fisse (ja jeg var jo naturligvis uden trusser under)

Så måtte jeg jo ringe til vinduesmanden, som kom 30 min efter og blev hele 2 timer og kiggede et par gange diskret på min fisse mens har arbejdede, jeg benyttede mig flittigt af lejligheden til at vise min fisse og røv til camet mens han arbejdede lige ved siden af mig :)

Jeg havde også sat mit GoPro til at optage og Pierre kom også og håndholdte det lidt engang imellem
Så her er en ægte voyeur video til jer, helt gratis :) Til dem af jer der ikke var med live på cam hele morgenen.

BLIV MEDLEM OG KOM IND OG SE ALLE MINE VIDEOER OG FØLG MINE LIVECAMS 24/24

Sidste uge gik min webcam chat i stykker pga en opdatering på serveren, emn den er repareret igen og du kan komme ind og sige hej til os, eller se webcam arkiverne der spiller nede i højre hjørne af chatten .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *