elskerinde og domina

Som I ved er jeg på ferie lige for tiden…for dem af jer der har fulgt med på cam kan I se at jeg har mit cam med og er på når jeg kan, mest om aftenen og de andre cams er blevet hejmme hos Pierre.
Imorges var Pierre til træning alene…han var helt alene med træneren samt en ny 20 åig pige som var der for første gang, han faldt i snak med hende pg hun sagde hun gerne skulle tabe sig et par kilo, Pierre sagde at der er intet bedre end lagengymnastik…øhhh den gennembrugte bemærkning alle skynger ud, men den virker benbart endnu ! For efter en times træning og snak sagde hun at hun intet laver iaften og hun da godt kan komme hjem til ham og tabe et kilo eller to !
Pierre sagde så at han ikke kunne iaften, men imorgn ville være fint, så hu burde komme imorgen mod at han betaler taxaen…hmm det er da ok :)
Husk at se med på livecam fra stuen imorgen aften :)
short
Søndag eftermiddag skal jeg mødes med min slave på en rasteplads omkring Frederecia, er du i omegnen og vil have suttet pik af min slave, så kontakt mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *