Kan man blive afhængig af sandwich ?

Her er lige en hurtig opdatering inden jeg tager afsted til København, jeg lægger en lækker hardcore serie ud til jer med sandwichsex med et medlem. Ja I ved jeg er en stor stor fan af trekant med en extra fyr og endnu bedre med analsex, der er ikke noget bedre når man er rigtig godt tændt. Den her aften har jeg sat mit rosebud i hele aftenen for at gøre min røv klar til deres pikke:
Tror I man kan blive fahængig af sandwichsex ?…jeg har det sådan at jo mere jeg får, jo mere vil jeg have, for mig er der intet bedre end at blive fyldt ud i mine to huller samtidig (hehe eller måske er der, en tjedje pik i munen er jo ikke at fornægte ) ligge der mellem de to fyres kroppe der arbejder i mig.
Iaften er det endnu bedre, det er uden gummi og de kommer begge i min stramme røv, jeg kan mæske deres varme spermstråler skyde dybt op i mig mens deres nosser tømmer sig uhmmmmmmmmm.
Det bliver vednogle timer indtil vi falder udmatttede i søvn og får lidt hvile før næste dags stabadser i en sexklub
SANDWICHSEX MED 2 STIVE PIKKE
Anette i Danmark, -10 grader men med streamingcam med lyd, kom og se live ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *