Dogging i Danmark

P1200224

På tirsdag tager jeg en tur til Danmark på lidt ferie, jeg tager dog mit cam med så I kan se mig, ikke hele tiden som herhjemme, men Pierre bliver hjemme foran camet, så de fortsætter altså med at sende live. Jeg regner med, at jeg vil være mest på om eftermiddagen og om aftenen.
Jeg skal mødes med en slave jeg har jeg kalder “rastepladsslaven” du kan læse mere om ham her, jeg har skrvet et par artikler om hans oplevelser (har skrevet en til ElstraBladet også, kan være du har læst den)
Dogging på danske rastepladser og mandesex i Aulum ….en eftermiddag i Frederecia, og jeg søger pikke der vil suttes af ham, eller evt andre slaver der vil med.
Er der par der vil have optaget video og med ud på rastepladsen til en gang dogging er I også velkomne
Jeg deltager i dagen som Domina for min slave (ikke som kneppebold) styrer showet med hvem der skal sutte hvem og hvordan osv, vi håber vi får en dejlig fræk dogging eftermiddag….hvis muligt sender jeg cam til jer så I kan se med.
Er du med på den vogn er du velkommen til at skrive til mig, så giver jeg dig nærmere oplysninger om hvor og hvornår det bliver

Anette – dogging i Danmark

Mest søgte:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *