blowjob paa gaden

Hejsa
Så er jeg godt ankommet til Danmark, og efter et par tekniske problemer med mit internet, så virker det endeligt stabilt og jeg kan sende liv ud til jer med lyd.
Husk at Du skal klikke på det cam der heller Anette 19-30 august i menuen med cams, det almindelige stream er blevet hjemme hos Pierre og han er på det hele dagen.
Jeg har haft tid til, at lægge nogle nye billeder og en ny video ud til jer, imens I venter på mig :)
Videoen er far en aften vi kon udfra en restaurant og havde parkeret bilen lige foran, hvorefter jeg suttede Pierres pik i bilen mens et par damer gik forbi og hen til deres bil. Du kan se Blowjob på gaden her
Billederne er fra sidste uge med mureren, efter trekanten med ham i lørdags var Pierre stadig liderlig da vi kom i seng og det blev lige et par billeder med min iphone da jeg spillede ham af :)
IMG_2737
Og de frække billeder finder du her :
Handjob over mine bryster

Angående det møde med en af mine slaver jge snakkede om, så bliver det søndag, jeg håber jeg kan få arrangeret at I kan se med på cam her på siden, hvis signalet altså er ok, men jeg skriver nærmere når jeg ved noget. Dem af jer der har kontaktet mig for at møes hører mere på mail :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *