bierne og blomsterne

I kender godt allesammen den med bierne og blomsterne ikk?
Eller sidder der stadig nogle derude der ikke har fulgt med i biologi i skolen ?

Forleden var vi ude for at lave lidt video, vi fik optaget den hvor jeg sutter pik med bildøren åben der går en fyr forbi bagved og kører nogle ældre ænd forbi i en pickup.
du kan se den i mine frække sex videoer her

Området er forladt, bruges af militæret til øvelser og paint ball klubber, men er opringeligt bygget som pest karantæne barakker. Husene ligger i ruiner men i god stand, der er endda en kirke som dog aldrig er blevet færdiggjort, der tog jeg også nogle billeder som Nonne en dag, dem skal jeg vist også have fundet frem til jer.
Der er en del grafitti på og i husene, så jeg gik en tur i nogle af dem jeg endnu ikke kender.
Og se lige hvad jeg faldt over “Bierne og Blomsterne” er den ikke herlig ?
GOPR0236

Nu kan absolut ingen være i tvivl om hvordan det virker :D

Vi tog et par billeder med vores GoPro cam, derfor farverne ikke er ligeså gode som på et refleks, men det var bare for lige at huske stedet….vi tager derned og laver noget sex video i løbet af næste måned…for den dag havde Piere jo godt tomme nosser, og kunne ikke igen lige med det samme :)

Se lige de billeder jeg tog med bierne og blomsterne den dag :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *