Besøg fra torsdag til mandag

Hejsa

Jeg glæder mig til på torsdag for der kommer min veninde Angel jeg ikke har set i årevis, sidst var engang vi mødtes i Paris til et medlemskomsammen hvor vi var nøgne og havde sex på en båd på la Seine foran Eiffeltårnet. Det er jo et par år siden….hun kommer altså igen med mand her på torsdag eftermiddag og bliver indtil mandag formiddag.
Vi har ikke planlagt noget specielt udover en cam aften fredag hvor vi vil lave noget pigesex til alle de frække der bestiller inde på min anden side Camsjov.dk hvor Angel også er.
Du kan naturligvis se med og følge hele aftenen, og hele dagen på mine cams her på Anettehome.

Idag har jeg opdateret siden med en ny video til dig der drømmer lidt om sol og sommer, den er fra december hvor vi var på en miniferie på et par dage og et frækt smut forbi en næsten øde strand :)

SE VIDEOEN HER

vlcsnap-2015-02-02-13h57m40s42
vlcsnap-2015-02-02-13h57m53s163
Og glæd dig til senere på ugen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *