Analsex video og en tur til Danmark

Godaften

De sidste 2 dage har jeg villet lægge den her video online til jer, men jeg har ikke haft tid før iaften…og måske set lidt for meget TV og spist aftensmad på sofaen de sidste par aftener…som du sikkert har set på mit livecam hvor du som voyeur kan følge med hjemme hod mig.

Til dem af jer der drømmer om min røv med lækre nylonstrømper, ligger videoen LIGE HER, min røv dejlig udspilet og klar til Pierre lækre store pik der knepper den. Det er slutningen på den anden video jeg lagde online for 14 dage siden hvor du ser mig give et footjob med mine nylonstrømper Jens sendte til mig.
Han havde tænkt sig at sprøjte i røven på mig, men endelig i sidste øjeblik ombestemte han sig og sprøjtede ud over mine balder i stedet, hele 45 minuter at nyde hvor jeg viser mine nye flote strømper frem, onanerer og bviver røvkneppet

På torsdag tager jeg til Danmark, jeg skal mødes med en fotograf og tage billeder til et blad i en park. Jeg har også en ide om en nøgen cykeltur hvor jeg sætter mit GoPro fast på styret, eller finder en der vil være fotograf i sønderjylland og hjælpe mig med lidt billeder og video, det er ikke altid så nemt alene.
Hvis du er frisk så send endelig en mail til mig.
Pierre skulle enetligt have været med, men han har stadig ondt i musklen omkring lungerne og har til tider svært ved at trække vejret så det er sikrest han bliver hjemme og jeg tager alene afsted igen iår, jeg havde ellers sagt til ham, at der er en masse billeder og video jeg gerne vil lave her i Danmark, men det er altid smadderbesværligt alene.
Nå men kan jo være han kan komme med til næste år :)

Vi smutter i seng nu, jeg regner med, at jeg giver Pierre en lille suttetur før vi skal sove, så du kan jo følg med på cam :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *