analsex i køkkenet

Idag er der igen lidt nye billeder til jer, analsex i køkkenet fra engang Felix, et medlem gennem mere end 10 år, var på besøg hos os for et par måneder siden.
Han er voyeur og amatørfotograf så vi besluttede os for at forkæle ham lidt på hans sidste aften hos os, ved at Pierre kneppede min røv mens Felix så på og tog en masse billeder til os og til at dele med dig her. Jeg tror nok han rigtig nød opholdet hos os, han sagde i hvert fald at han vil komme igen :)

I søndags faldt jeg på en vandretur og skrabede hele skinnebenet og knæet ret slemt mod nogle skarpe lavasten :( Så denne uge bliver jeg mest derhjemme med benet højt foran PC’en eller seng/sofa for at slappe af og håber smerterne fortager sig.
Imorges tog vi dog ned til stranden for at bade benet lidt i saltvandet jeg håber det hjælper til at hele noget hurtigere, det plejer det, og vi er jo så heldige at det er badevejr hele pret her i Spanien, selvom badesæsonen ikke er sat ind endnu.
Vi var endda så heldige at det smusker og er overskyet hele ugen så der var næsten ingen mennesker på den en km lange hvide sandstrand….indtil pensionistbusserne stillede i rækkevis kl 10…de er helårsbadere.
Dem af jer der var med på streamingc amet der sender live ud, nød sikkert turen til stranden med mig, det er lidt ligesom at være der selv ik ?
IMG_5141
Nå men tilbage til de billeder af analsex i køkkenet som jeg snakkede om istarten, de ligger klar til at blive spillet pik til :)

Og lige nu er min mac ved at kode en lang video fra december hvor jeg inviterede vores gode ven mureren til at besøge os en aften på et luksushotel, det var lækkert med sådan to pikke og 4 hænder til at forkæle mig, den får I se imorgen :) den er vist hele 25 minuter lang, så der bliver rig lejlighed til at få dig et par spillere mens du forestiller dig at det er dig selv der er med.

SE ANALSEX BILLDERNE HER

Er du ikke medlem endnu ?
Så er det bare med at vælge hvor lang tid du vil nyde mig her, snupper du for et helt år, kan du se du kun skal af med 90 kr om måneden

1 måned

kr223

pr måned

  • betal hver
  • 1 måned
  • total 223 kr

3 måneder

kr146

pr måned

  • betal hver
  • 3 måned
  • total 440 kr

6 måneder

kr100

pr måned

  • betal hver
  • 6 måned
  • total 600 kr

Vil du hellere sende pengene til mig via bankoverførsel (ved straksoverførsel har jeg dem med det samme) med Mobil Pay eller Swipp, så send lige en mail og spørg efter mit kontonummer/mobilnummer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *